Bootcamp women only Hattem

Nog 4 plekken beschikbaar

LET OP: Er is beperkte beschikbaarheid

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

DIT IS Bootcamp Women only

Bootcamp is een spierversterkende en conditionele training die je altijd uitvoert in groepsverband en onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door een intense training van een uur. Probeer het alleen of samen met een vriendin.

Bij ons sport je altijd in een veilige omgeving, dit doen wij uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en NL Actief.

Onze unieke resultaatgarantie! Wij gaan jou helpen met regelmatig sporten, een goed voedingspatroon en vooral plezier in het sporten.

.

Waarom Bootcamp women only bij iepenloft?

#1 buitensportlocatie van Hattem

Persoonlijke aanpak

Sporten bij Open Air is sporten met de beste begeleiding in een relaxte sfeer, voor jong en oud, beginner en gevorderde en de binnen- of buitensporter.

Conditie & STerker

Met ons buitenfitnessprogramma bouw je aan een betere conditie. Ook werk je met eenvoudige en functionele oefeningen aan opbouw van spiermassa en kracht.

Gezondheid en afvallen

Werken aan een gezond en vitaal lichaam. Je verliest overtollige kilo’s dankzij de ideale balans tussen sport en voeding. Dit ter verbetering van je algehele fitheid.

Andere fanaten aan het woord

Ferry Kooij
Ferry Kooij
Lees verder
Schaatsen, fietsen en hardlopen gaat nog prima, maar als 50+ er merkte ik dat de spierballekes wat afwezig bleven. Daarom was ik op zoek naar een krachthonk en kwam ik bij Iepenoft uit. Ik voel me uitgedaagd met de trainingsschema's en ik wordt daar ook prima begeleid. Adam weet waar die het over heeft. Heerlijk buiten met genoeg zuurstof en ja: soms in de regen. Maar met elkaar train je wel lekkerder en voel je je voldaan als je ook het weer getrotseerd hebt. Want we zijn toch niet van suiker, he?
Ali Bosma
Ali Bosma
Lees verder
Heerlijk om in de Open Air te trainen, professionele persoonlijke begeleiding, uitdagend en gezellig.
Alex van der L
Alex van der L
Lees verder
Leuke manier van sporten! Lekker buiten, goede begeleiding, niet eentonig. Elke keer weer een uitdagende training.
Mariejanne de Vries
Mariejanne de Vries
Lees verder
Heerlijk om buiten te sporten. Zeer goede begeleiding en super leuke en gevarieerde oefeningen !
Previous
Next

informatie aanvragen

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.